Kategorier

More information

Priser

Alle priser på vår nettisde er oppgitt i norske kroner inkl. moms.  Frakt på forsendelse blir lagt til mot slutten av bestillingsprosessen slik at totalprisen tilslutt er å forstå inkl. frakt. Det tas forbehold om skrivefeil og systemfeil der prisene blir feilaktige. Det finnes mer informasjon om dette under menypunktet om frakt.

Leveringstid

Alle varer leveres i løpet av 1-2 arbeidsdager dersom de er bestilt før kl. 14:00 og ikke annet meddeles kunde etter bestilling.  Beregn 1-5 virkedager for frakt innen Norge.

Uavhentede leveranser

Ved uavhentede leveranser/pakker vil kjøperen ilegges fraktkostnader til og fra kunden. Vi fakturerer for minimum 250 kroner ved uavhentede pakker. Om ikke dette gebyret betales vil kravet sendes videre for inndrivelse.

Dokumentasjon ved forsendelse

Ved returer, garanti, reklamasjoner og lignende må vedlegges et følgeskriv som refererer til fakturanummer, kjøpsdato, samt informasjon om hva forsendelsen gjelder. I de tilfeller hvor en garanti eller reklamsjonsrett gjelder vil vi stå for fraktkostandene - i alle andre henseende belastes disse kunden. Returnerte pakker som er sendt i oppkrav vil ikke bli hentet ut, alle saker skal avtales i forkant.

Brudd på salgsbetingelser

Avtale om et salg anses som brutt dersom kjøper velger å ikke holde seg til de salgbetingelsene som det ble avtalt ved inngåelse av ordren. Dette bruddet fritar også oss til å ikke nødvendigvis følge standard salgsbetingelser. Utgifter som påløper oss på grunn av brudd på salgsbetingelsene skal betales

Betaling

Betaling i vår butikk skjer med kredittkort, per postoppkrav eller mot forskuddbetaling. Det belastes ingen fakturagebyr på bestillinger fra oss.